Distance learning

 
Pretraživanje
Poduzetničke škole
Ispis teksta

Linkovi


Stranica: 1 2
 
Američka poslovna škola - Švicarska
Svi AGSB-ovi programi su dizajnirani i razvijeni da bi se moglo razumjeti ljudsko ponašanje, kultura, senzibilitet, i globalnu perspektivu u poslu i politici...

Centar Jefferson Smufit
Poduzetnički centar Jefferson Smufit preuzima vodeću ulogu u promoviranju poduzetništva i malih poduzeća na lokalnoj, nacionalnoj i internacionalnoj razini.

Internacionalna Škola menandžmenta
ISM nudi dodiplomski internacionalni poslovni program u suradnji sa Američkim institucijama. Taj program je profesionalan i uključjue mjesečne seminare na ISM-u u Parizu, opciju intenzivnog studiranja u New Yorku…

Kelloggov poduzetnički program
Kelloggov poduzetnički program dizajniran je tkao da podučava studente stvarnim i nestvarnim alatima koje će trebati kako bi podigli svoje šanse za poduzetnički usjpjeh.

Nacionalna fondacija za obrazovanje u poduzetništvu
Misija Nacionalne fondacje za obrazovanje u poduzetništvu je podučavati mlade ljude između 11 i 18 godina starosti, koji u nju dolaze, poduzetničkim pravilima, kako bi oni postali produktivini članovi svoje zajednice.

Pennov poduzetnički program
Pennov poduzetnički program u prvom redu je postavljen za studente koji posjeduju strast za tehnologijama i inovacijama. Taj će program pomoći mladim inovatorima koji posjeduju ideje, a ne znaju kako da ih unovče... Potreban login i pasword.

Poduzetništvo na Berkeleyu
Studiranje i izučavanje poduzetništva je u naglom porastu u Hasovoj školi poduzetništva. Kao što porast “Nove ekonomije” otvara širom vrata prilikama, za poduzetnike, Hasova škola nudi studentima i zajednici vještine i znanja…

Poduzetništvo u Texasu
Danas je poduzetništvo veliki posao. Pogledajte kako to rade u Texasu.

Poslovna škol "Marshall"
Polaznici poslovne škole "Marshall" žele uspjeti u svojim izabranik karijerama kao vođe i kao profesionalci. Oni su sposobni inteligentni, i prepoznaju internacionalno orjentiranu školu koja ih ući već ispred razreda.

Poslovna škola "Hita"
Poslovna škola utemeljena je 1990. godine za poduzetništvo i menedžment. Informacije za upis studija mangementa i poduzetništva.

Poslovna škola Aarhus
Poslovna škola Aarhus je nezavisna institucija višeg obrazovanja, smještena u Aarhusu, drugom po veličini mjesu u Danskoj. Poslovna škola Aarhus je podjeljena na dva glavna studija.

Poslovna škola Birmingham
Poslovna škola Birmingham je vodeća institucija u istraživanju i nudi visokokvalitetne dodiplomske i postdiplomske smjerove za studente širom svijeta. Škola se ponosi sa svojom 100 godišnjom poviješću i bliskom suradnjom sa lokalnim poduzećima.

Poslovna škola na Harvardu
U vremenu izvanrednih promjena cijeloga svijeta, naša jasnoća djelovanja, daje školi jedinstvenu snagu i utjecaj. Naša obaveza je generalna edukacija, fokusirana na izgradnju i duboko razumjevanje poslovanja…

Poslovna škola Richard Ivey
Institu za poduzetništvo je smješten u Poslovnioj Školi “Richard Ivey” u Londonu, Ontariu, Kanadi. Utemeljen 1995.g., ima za misiju obrazovati mlade ljude poduzetničkim zakonitostima.

Poslovna škola Strathclyde
Hunterov centar za poduzetništvo postoji da bi pomogao svim stanovnicima Strathclyeda i drugim ljudima širom svijeta u izučavanju poduzetničkih znanosti.

Poslovna škola sveučilišta Glasgow
U poslu, stajati još uvjek znači padati. Da bi i dalje išle dalje, uspješne organizacije konstantno vrše pregled svojih strategija, a manageri neprestano razvijaju svoje vještine.

Poslovna škola u Londonu
Poduzetnišvo je središnji smjer na poslovnoj školi u Londonu. On je transformiran i prilagođen individalnim i grupnim korisnicima te tamošnjoj zajednici te pridonosi industrijskom i ekonomskom napretku.

Poslovna škola u Notinghamu
Glavni cilj poduzetničkog smjera je upoznati studente sa konceptom poduzetničkog duhua i kreativnosti i istražiti njihove vlastite mogućnosti na tom području. Glavni cilj je također razjasniti doprinos ekonomske znanosti u poduzetništvu…

Škola managementa Cranfield
Sad je već očito da samo poduzeća mogu predvidjeti poduzetničko ponašanje na početku posla isto kao i kad je posao već uhodan. To može biti jako vrijedno ulaganje, a kasnije se može višestruko isplatiti.

Škola poduzetništva
Poduzetnički tečaj kombinira učioničku nastavu, rad na terenu, i prakitčno iskustvo koje će se steći u učenjem i vođenjem vlastitog posla na tečaju...

Stranica: 1 2