Distance learning

 
Pretraživanje
Udruge
Ispis teksta

Linkovi


Stranica: 1 2
 
"Web Marketing"
Udruga za promicanje poduzetništva na Internetu

Američka komora za trgovinu u Hrvatskoj
Komora je neprofitna, nevladina, volonterska organizacija poduzeća i individualnih osoba predanih promociji uzajamne suradnje i prijateljstva Hrvatske i SAD-a.

Dokument o očitovanju
Saznajte što u američkoj franšizi znači "disclosure document" (dokument o očitovanju), odnosno Uniform Franchise Offering Circular (UFOC).

EAN Croatia
Hrvatsko udruženje za kodiranje - osnovano je u okviru Hrvatske gospodarske komore 25.svibnja 1992. godine kada je i postalo punopravnim članom EAN INTERNATIONAL-a

Franšizna pravila
Pročitajte "Franšizna pravila" koja je donijela američko Savezno povjerenstvo za trgovinu. Također, saznajte što morate učiniti prije sklapanja franšiznog posla te koji se rizici javljaju pri istom.

HrOpen - Hrvatski forum korisnika otvorenih sustava

Hrvatska akademska i istrazivačka mreza - CARNet

Hrvatska matica iseljenika
Hrvatska matica iseljenika, utemeljena 1951., suvremena je ustanova koja priređuje kulturne, prosvjetne, športske, nakladničke i informativne programe namijenjene svekolikom hrvatskom iseljeništvu.

Hrvatska Mensa
Dobrodošli!

Hrvatska obrtnička komora
Hrvatsko obrtništvo ima višestoljetnu tradiciju organiziranja u cehove, udruge i Komoru. Svrha tog organiziranja bila je i ostala zaštita i promicanje interesa obrtništva.

Hrvatska udruga banaka
Gospodarsko interesno udruženje Hrvatska udruga banaka osnovana je u Zagrebu, 15. listopada 1999. godine.

Hrvatska udruga katoličkih poslovnih ljudi
U Crkvi molitvom, živom vjerom i svojim djelima svjedočimo svoju ljubav prema Bogu i bližnjemu. Okupljati nove članove u zajednicu. "Ne živite odvojeni, povučeni sami u sebe, kao da ste već opravdani…

Hrvatska udruga sindikata

Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava

Hrvatsko Agro-Ekonomsko Društvo

Hrvatsko Društvo Održavatelja
Hrvatsko društvo održavatelja (HDO) je dobrovoljna strukovna udruga čiji je prvenstveni zadatak promicanje značaja djelatnosti službi održavanja te povezivanje poduzeća i osoba koje se izravno ili neizravno bave održavanjem.

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika

Obrtnička komora Brodsko - Posavske županije
Obrtnička komora Brodsko - Posavske županije sa sjedištem u Slavonskom Brodu, djeluje od 1994. godine nastavljajući dugu i bogatu tradiciju razvoja i organiziranja obrtništva ovog dijela Slavonije i Hrvatske.

Obrtnička komora Rijeka
Naša organizacija osnovana je 1986. godine pod nazivom Savez udruženja samostalnih privrednika riječke regije, sa namjerom objedinjavanja rada obrtničkih udruženja osnovanih na području tadašnje Zajednice općina Rijeka…

Prema "Franchise Connections"
Saznajte ponešto o zakonskim odredbama vezanim uz franšizu u SAD-u.

Stranica: 1 2